Markedssjef

tod@em1telemark.no

Lind

Velkommen til Lind - det nye byggetrinnet på Klosterøya Vest

Folk stortrives allerede med tid til overs og lettvinte liv i Rosmersholm, Gabler og de andre flotte bygningene på Klosterøya Vest, alle med navn inspirert av Ibsen. Nå, i dette byggetrinnet, kan du sikre deg en av drømmeboligene i Lind. Navnet har vi har hentet fra Kjærlighedens komedie.

Moderne og ordentlig

Alle leilighetene i Lind blir lekre og lyse med herlige solforhold og flotte utearealer. Størrelsene spenner fra 77 til 155 m2 BRA. Blant fellesnevnerne er moderne, miljøvennlige løsninger og skikkelig kvalitet – fra A til Å. Vær obs! Kanskje klarer du deg med en litt mindre leilighet enn du tror – så lenge løsningen er fabelaktig god? Som i Lind! Den ”minste” leiligheten byr for eksempel på 2 balkonger, så her får du både morgen- og ettermiddagssol! Leilighetene på bakkeplan får godt skjermede private uteplasser omkranset av hekker.

DEN beliggenheten får du uansett med på kjøpet. Det er ikke så mange boliger ”midt i sentrum” som kan skryte av egen badestrand!

Kommer for salg

Dette byggetrinnet kommer for salg i høst - meld din interesse allerede nå å være blant de første som får informasjon.

Registrer deg her