Hjertet av Skien

Klosterøya er Skiens nye kraftsentrum med et yrende nærings- og kulturliv – og lekre boliger vest på øya.

Sett passerspissen i en av leilighetene og dra en imaginær sirkel. Da ser du hvor sentral beliggenheten er – med Skien sentrum og Herkules korte spaserturer unna.

Kort vei er det også til Brekkeparken, Skagerak Arena, Skien fritidspark, Geiteryggen, ja til mer eller mindre alt hva Skien har å by på. Solforholdene er svært gode og utsikten er vakker. Når M/S Victoria passerer få meter fra leiligheten, har du et “bilde” de fleste kan tenke seg å ramme inn og henge på veggen.

Alle leilighetene, uavhengig av størrelsen, blir attraktive. Og det er noe eget ved å kunne flytte inn i en splitter ny og moderne bolig.

Klosterøya Vest har usedvanlig gode solforhold, takket være sin vestvendte beliggenhet.

Foreløpig er det to byggetrinn til salgs, fordelt på tre bygninger: Brovik, Stockmann og Rosmersholm.

Kultur

Fra Klosterøya Vest har du gangavstand til store deler av Skiens brede, fristende kulturliv; bl.a. Teater Ibsen, Ibsenhuset og SF Kino.

Mat og drikke

Skien har en rekke gode spisesteder - de fleste finner du i gåavstand fra Klosterøya Vest.

Severdigheter

Skien er en flott by med lang historie og nydelig natur. Noen av severdighetene Skien har å by på, finner du ved å klikke på bildene.

Shopping

Med leilighet på Klosterøya Vest trenger du bare å ta på deg skoene for å shoppe til bankkortet går varmt. Med kort gangavstand til alle butikkene i sentrum, samt kjøpesenteret Herkules, er det nok av fristelser.

Sport og aktiviteter

Om du ønsker å vandre langs kanalen, eller trene innendørs i treningsstudio, kan Klosterøya Vest friste med det aller meste innen gang- og sykkelavstand.