Lykke er valgmuligheter

Alle bygningene på Klosterøya Vest har fått navn fra Ibsens persongalleri og skuespill. Navnet Lykke har vi spart til dette helt spesielle bygget, som vi har gledet oss enormt til å presentere. Her blir det en lykke å bo, det er vi hellig overbevist om.

Se leilighetene

Hus med hage - midt i byen

Urbane Townhouse har blitt svært populære i storbyer på kontinentet de siste årene, og vi har gledet oss til å introdusere konseptet til Skien - og Klosterøya Vest. 

I Townhouse over to plan bor du med godt med rom til rådighet. Samtidig har du herlige utearealer til hygge og rekreasjon: Balkong i 2. etasje og muligheten til å rusle rett ut i din egen, private lille hage. 

Arealeffektiv og smart

Kanskje klarer du deg med færre kvadratmeter når planløsningen er smart? I Lykke finner du to- og tre-roms leiligheter fra 29 m2 til 73 m2. Felles for dem alle er at de er splitter nye, lyse og lekre – med deilige, solrike balkonger. 

Toppen av Lykke

I de øverste etasjene ligger de aller råeste leilighetene: Fire-roms leiligheter med tre soverom, hvorav det ene med en suite bad, herlig stue og terrasser på opptil 61 m2. Romløsningene er gjennomarbeidet ned til minste detalj, med nøye utvalgte materialer. En sjelden mulighet!