Innflytningsklare leiligheter

Nå har vi innflytningsklare leiligheter i Lind, Gyldenløve og Lykke. Størrelsene varierer fra 72 til hele 125 m2, med to eller tre soverom. Uansett hvilken størrelse du velger, får du en energivennlig og varm leilighet med lave fyringsutgifter. Snømåking og plenklipp tar vaktmesteren seg av, mens du kan nyte utsikten, lyset over Hjellevannet og gangavstanden til alt Skien har å by på. Nå er det også mange tilbud på Klosterøya Øst  – med vinbar, teater og klatrepark, blant annet.

Frontleilighet med markterrasse

I Gyldenløve har vi frontleiligheter i salg. Herfra ser man rett ut på Hjellevannet, og har en lun og solrik markterrasse på opptil 20 m2. Det er plantet en hekk som vil ramme inn terrassen og skape en privat oase. På den ene leiligheten er det mulighet til å bygge tre soverom. 

Gjennomgående leiligheter med to balkonger

I Lind har vi leiligheter tilgjengelig for omgående innflytning. De er gjennomgående, med to balkonger – den ene mot øst og den andre mot vest, for morgenkaffen og kveldskos. Leilighetene har svært gode planløsninger med adskilt stue og kjøkken som skaper to gode, sosiale soner.

Visningsleilighet Gyldenløve

Visningsleilighet Lind

Interessert i å vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med våre meglere på Klosterøya Vest! Klikk på linken under for å melde din interesse.